Scanomed - Nukleráis medicina központok

Aktuális Hírek

Hogyan aludjunk jól a nyári kánikulában is?

Nyáron minden megváltozik. A nagy melegben sokak esetében romlik az alvás minősége, kánikulában sokan úgy érezhetik, hogy teljesen kimerültek, csak forgolódni tudnak éjszaka.

Bővebben...

Egy újabb gyógyhatású gyümölcs, a sárgadinnye

A nyár egyik kedvenc zamatos gyümölcse a sárgadinnye. A sárgadinnye önmagában, nyersen fogyasztva a legegészségesebb, de húsok mellé, fagylalttal vagy levesnek elkészítve is fogyasztható, nagyon finom gyümölcs.

Bővebben...

Nyári bőrvédelem. Hogyan készüljünk a nyári igénybevételre?

Nyáron többet tartózkodunk a szabadban, kisebb bőrfelületet véd a ruha, fokozott folyadékvesztéssel és izzadással számolhatunk. Sokan kedvelik a napozást, ám a napsugárzásnak lehetnek kellemetlen mellékhatásai is.

Bővebben...

Nem csak ízletes és finom gyümölcs az eper, de nagyon egészséges!

Nem hiába várjuk annyira a tavasz és a nyár egyik kedvenc gyümölcsét, hiszen az eper amellett, hogy nagyon ízletes, nagyon egészséges is, ráadásul minden része hasznosítható.

Bővebben...

Közeledik a napos időjárás. Óvjuk szemünket megfelelő napszemüveggel!

Kevesen tudják, hogy a magas UV sugárzás nem csak bőrirritációt, de komoly szemkárosodást is okozhat, amelyhez akár a rosszul megválasztott napszemüvegek is hozzájárulhatnak.

Bővebben...

A legegészségesebb zöld leveles zöldségek. Ezeket fogyasszuk rendszeresen!

A zöld leveles zöldségek a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így számos jótékony hatást fejtenek ki egészségünkre.

Bővebben...

Együnk színesebbet, legyünk egészségesebbek!

Egészségünk védelmében naponta ötször együnk gyümölcsöt és zöldséget – hallhatjuk sokszor. Sokan arra is külön felhívják a figyelmet, hogy a fogyasztott zöldségek és gyümölcsök lehetőleg minél többféle színűek legyenek.

Bővebben...

Magánerős CT vizsgálatok a ScanoMed budapesti központjában

A PET-CT vizsgálatok mellett mostantól lehetősége van magánerős CT vizsgálatra is a ScanoMed budapesti központjában. Az alábbiakban összefoglaljuk Önöknek, hogy mi az, amit a CT vizsgálatokról tudni érdemes.

Bővebben...

Ne üljünk tovább a problémán! Az ülőmunka veszélyeiről és a megelőzésről

A monitor előtt eltöltött hosszú órák bizony megbosszulják magukat. Az emberi gerinc ugyanis nem üldögélésre van kitalálva. Az emberek többsége ülőmunkában dolgozik, melynek bizony megvannak a hátulütői is.

Bővebben...

A tavasz legnagyobb előnyei szervezetünkre nézve

A meteorológiai tavasz március 1-én köszöntött be, s habár az idő még hűvös, de a nappalok már hosszabbak, és minden nap közelebb vagyunk a melegebb időjáráshoz. Ez a változás pedig ránk és szervezetünkre is hatással van.

Bővebben...

 
diagnosztikaBetegségekvizsgálatkérés