Scanomed - Nukleráis medicina központok

A ScanoMed Kft. mindkét központjában a megfelelő óvintézkedések betartásával a PET-CT vizsgálatok továbbra is zavartalanul folynak.

A ScanoMed Kft. Debreceni Központjában ismét fogadjuk betegeinket általános izotóp és hibrid képalkotó vizsgálatokra.

Az ellátás biztonsága, és a járványveszély csökkentése érdekében szigorú vizsgálati protokollt, továbbá számos megelőző intézkedést vezettünk be pácienseink és dolgozóink egészségének védelmére:


  • Kérjük, az előjegyzett vizsgálati időpontokra ne korábban, hanem pontosan érkezzenek, és a vizsgálat után minél hamarabb hagyják el az egészségügyi intézményt.
  • Az inaktív várókban csak azok tartózkodhatnak, akiknek az időpontja 15-20 percen belüli, továbbá a betegszállítóval érkezők.
  • Kérjük, dolgozóink és a többi páciens megóvása érdekében kísérő nélkül érkezzen! A vizsgálatra érkező betegek – és csak azok – mellett, akik mozgásában, vagy egyéb okból indokoltan segítségre szorulnak, a vizsgálat időtartamára és a váróban tartózkodásra 1 fő kísérő lehet jelen. A további hozzátartozókat megkérjük, hogy a Klinikák területén kívül várakozzanak.
  • A betegvárókban biztosítjuk a várótermi zsúfoltság elkerülését, kérjük, a várakozás során a betegek minél távolabb próbáljanak egymástól elhelyezkedni.
  • A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, amelynek használata – mindannyiunk érdekében – minden látogatónknak kötelező.
  • A maszk viselése kötelező a Klinika területén (és a vizsgálatok során is), így intézetünkben is.
  • A vizsgálat előtt testhőmérséklet-mérés történik, illetve tünetek alapján tájékozódunk potenciális fertőzöttségéről. Ha kollégánk fertőzésre gyanúsnak ítéli, a vizsgálat előtt koronavírus szűrővizsgálat eredményét kérheti Öntől.
  • Ha koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket (például láz, köhögés, légszomj stb.) tapasztalt magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján, illetve az elmúlt 14 napban külföldön járt vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, a lehető leghamarabb mondja le időpontfoglalását.
  • Az elkészült leletek személyes átvételi lehetősége, valamint a személyes vizsgálati időpontkérés továbbra is szünetel. A leleteket minden esetben postázzuk az Ön által megadott címre.


Az előjegyzett vizsgálatokon kívül kérjük a személyes megjelenés mellőzését! Intézetünkben telefon ügyelet működik, minden a vizsgálatokat érintő kérdéssel, orvosi konzultáció igényével keressék kollegáinkat. A telefonvonalak leterheltsége miatt, azonban kérjük, kérdéseiket lehetőleg az alábbi e-mailen fogalmazzák meg: info@scanomed.hu


Köszönjük megértését és együttműködését!

2020.05.07.

Aktuális Hírek

A nyár egyik csodaszere, a sárgadinnye

Bizonyára kevesen tudják, de a közkedvelt sárgadinnye gyümölcs és gyógynövény is egyben. Szülőhazája India, ahol már 4000 évvel korábban is termesztették.

Bővebben...

A görögdinnye és görögdinnyemag varázslatos hatásai

A nyári hőségben sokak nagy kedvence a lédús görögdinnye, amely nemcsak finom, de nagyon egészséges is.

Néhány érdekesség a görögdinnyéről

Bővebben...

Június a piros gyümölcsök hónapja

Ha június, akkor bogyós gyümölcsök! A bogyós gyümölcsök isteni ízük mellett szuper antioxidáns-források, amik nem csak az egészség, de szépség megőrzésében is kiemelt fontossággal bírnak.

Bővebben...

Ismert és kevésbé ismert egészség tippek nyárra

A nagyobb nyári melegben kevesebbet sportolunk, lassabban emésztünk és egy-egy nyaralás alkalmával hajlamosak vagyunk teljesen figyelmen kívül hagyni az egészséges táplálkozást is.

Bővebben...

Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok az egészséges bőr érdekében

A bőrünk testünk legnagyobb szerve. Ahhoz, hogy feladatait megfelelően el tudja látni, támogatnunk és ápolnunk kell. A szép bőr szinte mindenki legfőbb vágyai között szerepel, de a legfontosabb és mindennek az alapja az egészség.

Bővebben...

Hogyan takarítsunk és fertőtlenítsünk járvány idején?

Már jól tudjuk, mennyire fontos, hogy az utcára lépve viseljünk maszkot, kesztyűt, ne menjünk tömegbe és persze ne nyúljunk az arcunkhoz. De mi a helyzet a lakás fertőtlenítésével?

Bővebben...

Sportolással kapcsolatos tanácsok otthonra

A koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozás, és az önkéntes karantén nagyon megváltoztatta a mindennapi életünket. A bezártság miatt azonban nem szabad lemondanunk a rendszeres sportról...

Bővebben...

Növekvő stressz koronavírus-járvány idején. Mit tegyünk ellene?

Az egész világot megrázó és kétségek, félelmek közt tartó koronavírus-járvány sokakban szorongást és stresszes állapotot idéz elő. A szakemberek szerint azonban a koronavírus miatti nyugtalanság teljesen normális reakciónak tekinthető.

Bővebben...

Óvintézkedések listája, amely valóban a megelőzést szolgálja a koronavírussal szemben

A legfontosabb most elsődlegesen a koronavírus megelőzése, vagyis, hogy mindent megtegyünk azért, hogy véletlenül se fertőződjünk meg. Lássuk mit kell ezzel kapcsolatban tudnunk.

Bővebben...

Arcmaszk és a koronavírus? Mikor kell használnunk és milyet érdemes?

Megvédhet-e az orvosi arcmaszk az új koronavírustól? Teszik fel sokan manapság a kérdést. Ha ez nem nyújt védelmet, akkor van-e olyan speciális maszk, ami segíthet csökkenteni a megfertőződés veszélyét?

Bővebben...

 
diagnosztikaBetegségekvizsgálatkérés